You are here: Home » Gadget nieuws » Tuinposters

Tuinposters

geschreven door

Hartstikke leuk om een blinde muur of een schutting in je tuin mee op te leuken. Bij tuinposter.nl kun je een foto van jezelf of een foto uit hun database op weerbestendige fotodoek laten drukken. Het doek is zeker 3 jaar kleur echt, afhankelijk van de plaats waar het opgehangen wordt.

Ik loop al een tijdje met het idee in mijn hoofd voor in onze daktuin (heel groot terras), achterin hebben wij een wilgentenen schutting tegen de inkijk van de overburen en daar zou het zeker niet misstaan! Aanvankelijk wilde ik een boeddha, maar ik heb nog geen leuke kunnen vinden. Misschien is iets exotisch of typisch Hollands ook wel leuk? Het lijkt me best gezellig om een koe op het dak te hebben… Of een Giraffe?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com