You are here: Home » Gadget nieuws » Groene stroom

Groene stroom

geschreven door Constance

Fiets je regelmatig lange stukken of ben je aan het trainen voor de marathon? Dan je nu, de (wind)energie die vrijkomt, omzetten naar een oplader. En de oplader kan je oa. gebruiken voor je iPod, mobieltje, PDA etc.

De Hymini is een hybride oplader met
diverse adapters. De windenergie
wordt opgewekt en opgeslagen tijdens het hardlopen, skiën, rennen en fietsen.
Maar ook als er lekker windje staat in je tuin of op het strand.
Staat er geen wind dan is de Hymini ook op te laden dmv. het zonnepaneel, de stekker, een USB kabel of de handdynamo. Alle adapters worden meegeleverd. Je kunt een set voor op je fiets of motor los bestellen evenals een (hardloop)armband.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com