You are here: Home » Accessoires » Nieuwe mobiel

Nieuwe mobiel

geschreven door Constance

Het is alweer bijna 1 jaar geleden dat ik mijn abonnement heb verlengd en ik mag binnenkort weer een nieuw mobieltje uitzoeken. (Ik neem altijd een jaarabonnement want dan mag je elk jaar opnieuw gaan shoppen.)

Mijn nieuwe schatje moet aan een paar eisen voldoen: een FM-radio, MP3 speler, WiFi en een mooi uiterlijk! Dus ik hou jullie op de hoogte van mijn zoektocht. (Waarom bestaat de mogelijkheid nog niet om je mobieltje te personaliseren?)
En natuurlijk is ook bedieningsgemak niet geheel onbelangrijk. Bij TryPhone kan je een aantal mobieltjes ‘uitproberen’. Het is een Amerikaanse site dus staan er modellen bij die bij ons in Nederland niet verkocht (gaan) worden, maar je krijgt wel een goed overzicht hoe (on)handig bepaalde mobieltjes navigeren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com