You are here: Home » Accessoires » Asus Eee PC

Asus Eee PC

geschreven door Constance

Ik neem nu alweer bijna 1 jaar mijn kleine lichtblauwe schatje (het allereerste Asus Eee PC model) de hele wereld over in mijn handbagage trolley en nog steeds krijg ik opmerkingen van collega’s over de grootte van de Asus.

Ondertussen zijn er heel veel kleine modellen laptops (en merken) bijgekomen en is de keuze is een stuk groter geworden. Ook Asus heeft niet stil gezeten en heeft oa. de Asus Eee PC S101 op de markt gebracht. Zij is verkrijgbaar is 3 kleuren (champagne, bruin en grafiet) en heeft 30GB (dmv. de gratis online Eee storage). De Asus Eee PC S101 is zo plat (1,8 cm.) als een tijdschrift en weegt ong. 1 kg., dus ideaal om snel in je tas mee te nemen. En het beeldscherm is 10,2 inch dus lekker groot (voor zo’n kleine laptop).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com