You are here: Home » Audio & video » Barbeque

Barbeque

geschreven door Constance

Aangezien mijn tuin volgende week een opknapbeurt krijgt, ben ik driftig aan het speuren naar allerlei tuinartikelen. En een nieuwe bbq hoort daar ook bij.

Nu gaat mijn voorkeur uit naar een ‘echte’  buitenkeuken (op gas) maar Testman knoeit liever met vuur en houtskool dus hij wil een traditionele bbq. Wij hebben nu een Barbecook bbq en ik kwam een van hun allernieuwste modellen tegen, nl. de Barbecook Tamtam. De Barbecook Tamtam is voorzien een aansluiting voor je MP-3 speler, CD-speler of iPod. De luidsprekers werken met een adapter of op 4 AA batterijen. En de Barbecook Tamtam is ook een gasbbq dus kan je eigenlijk overal en altijd lekker aan de slag met vlees, vis of groenten. (En helaas voor alle fikkiestekende mannen, zonder ‘echt’ vuur.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com