You are here: Home » Accessoires » Asus EEE PC hoes

Asus EEE PC hoes

geschreven door Constance

Ik heb nu al bijna weer 1 jaar mijn (lichtblauwe) Asus EEE PC in mijn KLM trolley zitten en zij heeft ondertussen al heel wat van de wereld gezien.

Vorig jaar heb ik met heel veel moeite een mooi (roze) hoesje kunnen kopen, maar nu is de keuze een stuk groter. Ik kwam dit mooie hoesje van Choiix tegen, waardoor je de Asus heel gemakkelijk in je tas kan meenemen, zonder dat iemand doorheeft dat je je laptop bij je hebt.
En andere hoes van Choiix is de Ergonomic Metal Sleeve. Dit is een tas, houder en bescherming in een. Je kunt ‘m gebruiken om je laptop op te zetten als je aan het werk bent (blijft ie ook lekker koel) en ligt je laptop niet meer plat op je bureau (dus beter voor je houding). En als je ‘m in de sleeve stopt is ie gelijk heel goed beschermt. Je kunt de Ergonomic Metal Sleeve kopen voor de maten 8,9 inch, 12,1 inch en 14,1 inch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com