You are here: Home » Gadget nieuws » Philips Aqualights

Philips Aqualights

geschreven door Constance

Ik kreeg van de week een persbericht van Philips in mijn mailbox ivm. het naderende feest van Moederdag en daarin zag ik werkelijk het (in mijn ogen) meest nutteloze product van de afgelopen tijd vermeld.

Het gaat om de Philips Aqualights! Dit zijn LED lampjes die in je badwater kunt leggen (ze blijven drijven) en als je ze dan aansteekt heb je verlichting in je bad. De Philips Aqualights werken op batterijen en je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken, dus bijv. ook in je vijver of in waterschaal op tafel of een vaas met bloemen.
Misschien ben ik heel kritisch maar wat is er mis met drijfkaarsen? En wie zit er eigenlijk te wachten op verlichting terwijl je in bad zit? En ze zien er nog heel lelijk uit ook!
Maar mocht je helemaal enthousiast zijn van je Philips Aqualights (euro 45,- per set) en nooit meer zonder deze LED verlichting in bad zitten, dan wil ik dit graag weten, maar voorlopig is dit voor mij de meest nutteloze uitvinding van het jaar!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com