You are here: Home » Beauty » BodycruZer

BodycruZer

geschreven door Constance

De tijd dat wij ( vrouwen ) het lekker vonden om tegen die behaarde mannen billen en ruggen aan te kruipen is toch wel een beetje voorbij !. Ook mannen moeten en gaan massaal aan het bodyshaven. Persoonlijk vindt ik een beetje lichaamsbeharing bij een man prima, maar het moet geen teddy beer gevoel worden.

Om nu die behaarde mannen benen met een epilady te lijf te gaan, is een beetje te… dat gaan ze nooit overleven!. Braun heeft de BodycruZer een tondeuse en scheerapparaat in een.

Met de bodycruZer is het in toom houden van de lichaamsbeharing een fluitje van een cent. Braun heeft een aantal tips: Sixpack, door het verwijderen van borst en buikhaar accentueer je de borst en buispieren.

De edele delen: Jezelf van onderen een beetje verzorgen heeft voordelen, het is hygienischer en het ziet er aangenamer uit, dit geldt ook voor de oksels. En door het trimmen van de edele delen  zullen bepaalde lichaamsdelen groter lijken zonder al dat haar. ( Dit heeft Braun op de site staan als tip )!

Op de site van de BodycruZer staan alle tips hoe je het best alle plaatsen van overbeharing kan behandelen. Heel handig vooral voor de mannen die dit voor het eerst gaan doen, want je hebt op de bodycruZer verschillende standen en mogelijkheden. Wat erg handig is trimmen en scheren ineen, in een beweging helemaal glad!.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com