You are here: Home » Beauty » Rituals Mini Hamam

Rituals Mini Hamam

geschreven door Constance

Ik ben een Turkije fan, en mijn lieve vriend Steef is in het luxe bezit van een tweede huis in Antalya.Ik ga graag met hem mee, en we gaan aan het begin van de vakantie altijd naar de hamam. Lekker voorbereiden voor een mooi bruin kleurtje!

De Mini Rituals Hamam kreeg ik voor mijn verjaardag, het is een luxe cadeau set met een scrubhandschoen, douchegel, douchemodder en bodycream.Constance heeft er in 2006 een artikel over geschreven , maar deze hamam set is voor herhaling vatbaar.

Als je ook nog in het bezit bent van een stoomdouche, dan wordt het een feestje!

De douchegel is dik en romig,  neem eerst een klein beetje op de scrubhandschoen en daarmee je hele lichaam scrubben ( borsten Overslaan ) afdouchen. En dan kan het moddergevecht beginnen! Als je een stoomdouche hebt deze aanzetten en insmeren met de modder, lekker stomen of laten intrekken. De modder afspoelen en je hebt een super zacht baby huidje.

Afsluiten met de bodycream, dit is net slagroom heel zacht en romig het ruikt naar rijst.

Een kopje munt thee en lekker na genieten van je Mini Hamam .

Je kan deze producten ook in een grote verpakking kopen, in de Rituals winkels .

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com