You are here: Home » Shoppen » Marikenloop

Marikenloop

geschreven door Constance

Bewegen is goed voor je lijf, je krijgt er positieve energie van. Als je lekker in je vel zit straal je dat uit, een glanzende gezonde huid, en last but not least erg goed voor de lijn.

Het klinkt heel simpel maar de moed bij elkaar rapen en de hardloop schoenen gaan aantrekken, is vaak lastig. In Nijmegen wordt op 17 mei voor de 7e keer de grootste en gezelligste ladies run van Nederland gehouden: de Marikenloop je hoeft geen topsporter te zijn om daar aan mee te doen.

Er wordt gestart met een gezamenlijke warming-up op swingende muziek. Je kan kiezen voor 5 of 10 kilometer hardlopen. Na afloop is er een pastaparty om de verloren koolhydraten weer aan te vullen.

I run because I am a girl, is het goede doel waar je dit jaar voor kan lopen.

Because I am a girl” van Plan Nederland, zorgt ervoor dat meisjes naar school kunnen. Plan vecht ervoor dat meisjes niet worden besneden, en voorkomt dat ze als kind worden uitgehuwlijkt. Meisjes kunnen de wereld verbeteren! Als wij ze een kans geven. wacht niet te lang met inschrijven, het aantal deelnemers is beperkt. Bij de inschrijving kan je het leuke shirt van de foto bestellen voor € 19,50 een gedeelte van de opbrengst gaat naar “Because I am a girl”.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com