You are here: Home » Gadget nieuws » LED-verlichte bank

LED-verlichte bank

geschreven door

Het is natuurlijk weer eens iets in roze waar ik zo graag over schrijf! Het zou best leuk zijn als het straatbeeld wat opgeleukt zou worden met deze vrolijke banken in plaats van de on-ooglijke banken die nu meestal te vinden zijn. Ok, ok…het hoeft dat niet per sé in roze te zijn…

Het Duitse Frellstedt is de fabrikant van deze opmerkelijke zitbank. Deze is in zowel het zitgedeelte als het ruggedeelte geheel voorzien van LED-verlichting in de basiskleuren.
Er wordt bij de bank een afstandsbediening meegeleverd waarmee u deze kleuren helemaal kunt programmeren.
Door de basiskleuren te mixen kan de bank iedere kleur aannemen en u kunt hem langzaam van de ene in de andere kleur laten overgaan. Doordat de LightBench waterdicht is kan hij zowel binnen als buiten gebruikt worden. De lichtgevende rug en zitting zijn van acryl, de poten van roestvrij staal.
De prijs is op aanvraag. [A href=”http://www.lightbench.com”]www.lightbench.com[/A]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com