You are here: Home » Gadget nieuws » Barbie, Queen VerzamelaarsJaarbeurs

Barbie, Queen VerzamelaarsJaarbeurs

geschreven door Constance

Wie is er niet groot mee geworden: Barbie. Ik in ieder geval wel, en vele vriendinnen met mij. Gelukkig heb ik al mijn oude Barbies bewaard en nu komen ze goed van pas voor mijn kleine nichtje.

Aangezien dit jaar de eeuwig jonge Barbie officieel vijftig jaar bestaat, staat de komende VerzamelaarsJaarbeurs – weekend van 18 & 19 april, Jaarbeurs Utrecht – in het teken van…. Barbie!

Naast Barbie en Ken zijn onder meer de bekende Barbie-auto Aston Martin, vinylkoffertjes en sleutelhangers te bewonderen. Tja, wie wat bewaart, die heeft wat…moet fervent verzamelaar Armel Rood hebben gedacht. Zij verzamelt namelijk sinds jaar en dag alles van Barbie en wat daar mee te maken heeft en verzorgt de tentoonstelling op de beurs.

Ik ga zeker een kijkje nemen, net als ieder jaar, want ik slaag er werkelijk altijd. Het is een walhalla voor mensen die houden van antiek en vintage design, maar je kunt er ook heel goed terecht voor die ene plaat of cd, die bijzondere film, allerhande speelgoed en antiek speelgoed, postzegels, boeken, aardewerk, glas, kaarten en munten. Eigenlijk vind je er dus altijd wel wat!

Voor de echte Barbiefans heeft de VerzamelaarsJaarbeurs een prijsvraag uitgeschreven, zie http://www.verzamelaarsjaarbeurs.nl/prijsvraag-april-2009. Je maakt hiermee kans op 1 van de 25 toegangskaarten voor de beurs die worden verloot.

Vorig jaar kwam ik thuis met een schattig koffietafeltje en een hele gave oude poster van Marilyn Monroe. Dit jaar ga ik dus even terug in de tijd met Barbie voor ik mijn slag ga slaan tussen de duizenden kraampjes met spullen. Ben benieuwd wat de beurs voor me in petto heeft!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com