You are here: Home » Audio & video » Samsung UltraTouch

Samsung UltraTouch

geschreven door Constance

Vanaf half maart as. introduceert Samsung haar allernieuwste mobieltje, de Samsung UltraTOUCH (S8300). En ik krijg er eentje om testen, dus ik kan bijna niet wachten……..

De Samsung UltraTOUCH is een zgn. slider telefoon met een krasbestendig (2,8 inch) AMOLED display. Even snel met je vinger over het display en je kunt bellen, internetten of video’s bekijken. En natuurlijk is de telefoon erg plat, (12,7 mm) en is gemaakt van geborsteld staal dat krasbestendig is en vuilwerend. De Samsung UltraTOUCH heeft oa. een 8 megapixel camera, een ingebouwde A-GPS ontvanger, FM radio met RDS, Quad band, UMTS dual band, MP-3 speler etc.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com