You are here: Home » Gadget nieuws » High Heel Workout

High Heel Workout

geschreven door

Dit zou ik nou eens graag willen proberen! Ik las op vakantie iets over een High Heel Workout en dacht toen: hm, best leuk maar volgens mij toch wel een beetje vreemd om op ‘hoge-hakken-loop-les’ te gaan…

Thuis gekomen van de wintersport met een week van onflatteus schoeisel achter de rug, ben ik toch maar even gaan speuren op internet. Ik kan best op hoge hakken lopen, zij het niet dat het soms toch wel behoorlijk pijn kan gaan doen. Als ik alleen al kijk naar de artikelen over oprolbare ballerina’s dan weet ik: IK BEN NIET DE ENIGE!

Je kent dat wel, dat je iemand ziet lopen op hakken en dat je meteen denkt: “Lieverd, had toch gewoon je gympies aangetrokken”.
Het lopen op hakken is helaas niet een aangeboren eigenschap. Het is een samenspel van balans en evenwicht, je krijgt er pijn van aan je voeten, je voelt je onhandig en onzeker. Maar zoals alles in het leven, is ook het lopen op hakken te leren. Het is een behendigheid, waarvoor je moet trainen. Dat kan nu met deze Workout.

De High Heel Workout bestaat uit twee delen: een deel op sportschoenen en een deel op hakken. Het is een workout waarin je de juiste spiergroepen traint om je na afloop spetterend op je stiletto’s te kunnen voortbewegen.

Het eerste deel van de Workout is op sportschoenen. In dit deel worden de spiergroepen getraind die je nodig hebt om op hakken te kunnen lopen. We praten over rugspieren, beenspieren en buikspieren. Door het combineren van diverse oefeningen worden alle spiergroepen op een verantwoorde, maar toch sexy en vrouwelijke manier aangepakt. We beginnen met een warmup, dan door naar de oefeningen.

Vergis je niet, het gaat hier wel over een workout, dus je werkt je wel in het zweet. Sportkleding en sportschoenen zijn dan ook echt een must! Maar natuurlijk is het wel leuk. als je je meest sexy sportieve outfit uit de kast trekt.

Na een cooldown gaan we verder met het tweede deel.

In dit deel van de High Heel Workout gaan we je leren elegant en sexy te zijn op hakken. Voor dit deel is het dan ook nodig dat je hakken aan hebt. Dat hoeven geen stiletto’s te zijn van 12 cm. Liever zijn het hakken waar je je veilig, maar wel sexy op voelt. Je kan zelf van daaruit gaan oefenen en opbouwen.
Click hier voor de website (echt ge-wel-dig!)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com