You are here: Home » Gadget test » Knoflook Crusher

Knoflook Crusher

geschreven door

Een tijdje geleden waren wij in ons favoriete winkeltje voor keuken accessoires. Zoals altijd kijken wij daar onze ogen uit, wij zijn namelijk gek op mooie keukenspulletjes. Vaak koken we uitgebreid voor vrienden en dekken de tafel dan extra mooi! Ook als we samen eten gebruiken we graag mooie spulletjes, ook bij het bereiden van het eten.

Zo stonden wij met allerlei dingen bij de kassa en mijn vriend zag daar een bakje met deze crushers er in… € 4,95! nou, een meepakkertje dacht hij! Het prijsje bleek van iets anders te zijn wat daar vlak bij lag… Toch hebben we deze knoflook crusher mee genomen en hij is echt heel erg fijn, geen ge-etter meer met persers en pulp wat er in blijft zitten. EN geen stinkende vingers meer door het speciale staal!

Voor Royal VKB heeft Ineke Hans deze speciale knoflookpers ontworpen. Met de platte kant perst u de knoflook, terwijl de ribbelkant de knoflook verpreidt. Hierdoor blijven de aroma’s optimaal behouden.

Dit ontwerp heeft meerdere prijzen gewonnen:
Design Plus award
RedDot Design award
North Sea Pearls 2008

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com