You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Mini laptop LG X110

Mini laptop LG X110

geschreven door
waterbed van Waterbed Discount

Ik ben een enorme LG fan en ik ben inmiddels in het bezit van mijn derde LG telefoon. Eerst een witte LG Chocolate, toen de LG Shine en nu een roze LG Viewty… Stuk voor stuk hele fijne en goed gestylde telefoons, helemaal Ladygadget-waardig! Nu komt er een laptop op de markt van LG die veel belovend is!
LG noemt de mini-laptop zelf een netbook. De Koreaanse fabrikant brengt hem dan ook op de markt als een mobiele internetcomputer.

De LG X110 is daarom voorzien van HSDPA om razensnel te internetten. Je bent dus niet afhankelijk van hotspots, maar kunt gewoon het telefonie-netwerk, en een flatrate internet-abonnement, gebruiken om het internet op te gaan. Ook routenavigatie is mogelijk dankzij een ingebouwde GPS-ontvanger. De LG X110 is voorzien van een 1,6GHz Atom processor, 1GB geheugen, een microSDHC slot en een 1,3mpx webcam. De koper heeft de keuze tussen een 120GB harde schijf of een 6GB SSD. Als besturingssysteem wordt Windows XP gebruikt.

Het gewicht van de LG X110 bedraagt 1,19 kilo. Het scherm is 10 inch groot.

Dat de LG X110 zoveel op de MSI Wind lijkt is geen toeval. MSI maakt de X110 voor LG zodat het in feite een MSI Wind met een LG-naamplaatje is. LG lijkt hem echter goedkoper aan te gaan bieden dan MSI. De LG X110 komt in Europa op de markt in verschillende configuraties tegen prijzen tussen de 399 en 499 euro.

Helemaal geweldig, ik zou hem (haar) graag willen testen! 😉 Wel in het roze dan natuurlijk!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com