You are here: Home » In & om het huis » Size does matter!

Size does matter!

geschreven door Constance

Zeker in het geval van canvas, waarvan we al vele versies aan de wand zien hangen. Het idee lijkt een beetje uitgemolken. Jammer eigenlijk omdat het ontzettend mooi materiaal is. Maar… hoe anders zou het zijn wanneer het om een écht groot formaat gaat? Dan wordt zoiets een stuk spannender en komt dit materiaal echt prachtig tot zijn recht. Denk dan vanaf 1m2 en groter. Dan wordt het ineens een geweldig produkt met een hoge kwaliteit wat een geweldige interieur-boost is!

 

Tegels

Dan de tegel… voornamelijk bekend als een puur praktisch produkt. Maar afbeeldingen kunnen tegenwoordig overal op. Zo ook op tegels. Zolang je een goede foto hebt van wat je graag als afbeelding wilt is ‘the sky the limit’!. Zo wordt een ‘saaie’ tegel weer nieuw leven in geblazen. Denk aan gebruik in de keuken, maar een mooie afbeelding kan ook een volledige wand beslaan.

Glas

Nog meer voorbeelden waar afbeeldingen rechtstreeks op kunnen worden geprint is glas. Door direct op glas te printen krijg je de diepste kleuren. De afbeelding komt als het ware áchter het glas. Zo krijg je door de lichtbreking van het glas spannende, diepe kleuren. Een voorbeeld van deze techniek kan decoratief zijn, maar ook gevels, scheidingswanden, glazen deuren behoren tot de mogelijkheden.

Kortom…

op allerlei soorten materiaal kan tegenwoordig direct geprint worden. Denk aan: dibond, metaal, hout, plexiglas, beton, marmer, textiel, doek, mdf en ga zo maar door. Zo creër je in een handomdraai een totaal uniek interieur voor écht een keer iets anders! Kijk voor mogelijkheden op de site van wonderwand enpak je camera en omring je door je eigen afbeeldingen.

Marjon Schaeffer-de Haan, Interieurtipgever Zwolle e.o.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com