You are here: Home » Columns » Gespot in Keulen (1)

Gespot in Keulen (1)

geschreven door testman

Vaak neem je een meubelstuk of een accessoire zoals ze zijn, of zoals ze gebruikt moeten worden. Leuk is het als je er voor open staat een andere twist er aan te geven. Neem bijvoorbeeld deze lampenkappen die ik gespot heb op de beurs in Keulen. Door afzonderlijke lampenkappen aan elkaar te bevestigen creëer je een geheel nieuwe lampenkap. Op deze foto is een combinatie gemaakt qua dessin, maar je kan natuurlijk ook diverse materialen combineren of diverse kleuren. Vele mooie variaties zijn mogelijk.

Mooi in een rustige omgeving waar de lamp of een groep lampen als echte blikvangers fungeren. Zoals in een hoge entree, kamers met hoge plafonds of zelfs in een bedrijfsruimte.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com