You are here: Home » Eten & koken » Wijnkoelkast

Wijnkoelkast

geschreven door Constance

Een van mijn grootste keukenwensen was een wijnkoelkast, en dan wel eentje met minimaal 2 koelzones, zodat ik rode, witte, rose en champagne kon koelen.

En hij is er! Na heel veel beraad, speuren op internet, prijzen en maten vergelijken etc. is ie vorige week mijn keuken binnengebracht. Ik kreeg mijn Baumatic wijnkoelkast samen met een nieuwe koelkast en vriezer. We hebben onze keuken van 10 jaar oud een ‘upgrade’ gegeven en daar hoorde dus ook nieuwe apparatuur bij (al onze oude apparatuur had energieklasse Z). Ik ben helemaal in mijn sas met mijn wijnkoelkast. Hij kan 44 flessen bergen en je kunt 2 temperatuurzones instellen. Dus nu ligt mijn champagne collectie altijd heerlijk koud en te wachten totdat er weer een fles geopend gaat worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com