You are here: Home » Architectuur » 40-jarig jubileum van een stopcontact

40-jarig jubileum van een stopcontact

geschreven door testman

Ook stopcontacten vieren tegenwoordig hun jubileum. De LS 990 van Jung bestaat binnenkort al 40 jaar wat uitgebreid wordt gevierd door de firma. Dit laat zien dat zelfs een details als een stopcontact belangrijk kan zijn in een ontwerp.

‘De afwerking bepaald grotendeels het uiteindelijke resultaat van een ontwerp’. Voor ARHK is dit een belangrijk gegeven. Details kunnen veel toevoegen maar ook afdoen aan een ontwerp. Daarom is het uitermate belangrijk om ook over de kleine dingen na te denken bij het ontwerpen van een woning.

Zelf hebben wij het stopcontact van Jung meerdere malen toegepast in onze ontwerpen, o.a. in verschillende orthodontiepraktijken. ARHK staat voor moderne, strakke ontwerpen en dankzij zijn minimalistische design past het stopcontact van Jung hier precies in.

Wanneer je een eigen huis gaat ontwerpen komt daar veel bij kijken. Gelukkig zijn er genoeg mensen die samen met jou kunnen nadenken over de grote lijnen maar ook juist over de details die erg belangrijk zijn voor het geheel. Wij adviseren om daar optimaal gebruik van te maken.

Kijk voor meer informatie over ARHK op onze website

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com