You are here: Home » Architectuur » Meubelbeurs Keulen ook voor publiek

Meubelbeurs Keulen ook voor publiek

geschreven door testman

Elk jaar vindt in de maand januari in Keulen DE meubelbeurs van Europa plaats; IMM Cologne. De plaats waar de trends voor het komende jaar gepresenteerd worden en waar innovatief design getoond wordt. Dit jaar met de nadruk op design en kwaliteit, in producten en presentaties. De beurs is met name een Vakbeurs, de internationale ontmoetingsplek voor mensen die werken in de meubelbranche. Maar op 24 en 25 januari staat de beurs ook open voor publiek. Bent u opzoek naar nieuwe meubels, geïnteresseerd in de nieuwste interieurtrends of wilt u geïnspireerd worden door de vele toonaangevende designers dan bent u op deze twee dagen van harte welkom. De beurs is geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Op de website vindt u meer informatie over de beurs en de ‘Public days’.

Zelf ga ik aanstaande woensdag en donderdag heerlijk twee dagen inspiratie opdoen, mensen ontmoeten en veel lopen. Mijn makkelijke loopschoenen staan al klaar. Samen met een collega ondernemer ga ik genieten van alles wat Keulen te bieden heeft. Na deze twee dagen zal ik op wonen.blogo verslag doen van de beurs, de trends, de highlights en mooi design.

Wordt vervolgt……

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Arie 23 januari 2011 - 15:49

Ik ben op de internationale meubelbeurs in Keulen geweest. De stand van Leolux was veruit de mooiste. Prachtige sprookjesachtige sfeer. En mooie nieuwe modellen.

Reageer
Arie 23 januari 2011 - 15:49

Ik ben op de internationale meubelbeurs in Keulen geweest. De stand van Leolux was veruit de mooiste. Prachtige sprookjesachtige sfeer. En mooie nieuwe modellen.

Reageer
Arie 23 januari 2011 - 15:49

Ik ben op de internationale meubelbeurs in Keulen geweest. De stand van Leolux was veruit de mooiste. Prachtige sprookjesachtige sfeer. En mooie nieuwe modellen.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com