You are here: Home » In & om het huis » Vooorjaarsdip de deur uit!

Vooorjaarsdip de deur uit!

geschreven door Constance

De kerstboom is de deur uit en de kerstdecoraties zitten weer in de doos voor volgend jaar. Je huis ziet er ineens leeg en kaal uit, dus een goede reden om eens door een andere (voorjaars)bril naar je huis te kijken.
 
Nu die grote boom je huis heeft verlaten mis je het groen. Tijd dus om een mooie grote pot aan te schaffen met daarin bijvoorbeeld een grote Allocasia of een kamerlinde met zijn grote lichtgroene en zachte bladeren. Planten geven jou en je huis positieve energie. Op de plek waar het kerststukje heeft gestaan zet je een mooie schaal vol met voorjaarsbolletjes zoals blauwe druifjes of heerlijk geurende hyacinten. Deze plantjes passen ook prima bij de pasteltinten die dit jaar de trend zijn.


Geef je bolletjes niet te veel water, want dan zijn ze sneller uitgebloeid. En zijn ze uitgebloeid, laat dan het groen en de oude bloemen er gewoon aanzitten en poot ze in de tuin. Uit het oude groen haalt het bolletje de voeding om volgend jaar in het voorjaar weer opnieuw voor je te gaan bloeien.
 
Heb je echt hele grote voorjaarskriebels, schuif dan eens met je meubels, zet je eettafel eens bij het raam en laat het voorjaarszonnetje je ontbijtje ’s morgens opfleuren.

Een nog betere tip; laat een professionele interieuradviseur bij je langskomen. Deze bekijkt met een nog veel frissere blik jouw interieur en geeft je gelijk goede tips. Bijvoorbeeld om dat ene wandje in een lekker fris kleurtje te verven.
Dan weet je zeker dat je geen voorjaarsdip krijgt.

Danielle Monteney, InterieurTipgever Arnhem en omgeving

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com