You are here: Home » Accessoires » Mail & win: Fotoalbum

Mail & win: Fotoalbum

geschreven door Constance

Ik ben een tijdje geleden gevraagd om een test te doen, voor Albelli fotoalbums en ik ben afgelopen weekend aan de slag gegaan.

Je kunt via de Albelli website een programma downloaden en dan kan je gelijk beginnen. Er zijn verschillende fotoboeken, agenda’s en kalenders te maken, en bij de fotoboeken heb je de keuze uit verschillende covers (leer, linnen of met een eigen foto). In het fotobewerkprogramma kan je allerlei randen en kaders toevoegen en ook je eigen teksten. Het werkt erg simpel en is (eigenlijk) voor iedereen heel goed te doen. Je kunt bij Albelli (Best getest door de Consumentenbond in juli/augustus 2008) betalen met je credit card en met Ideal. Na ong. 7 dagen heb je je fotoalbum in huis.

Mail & win
: Ik mag, namens Albelli, 5 fotoalbums (ter waarde van euro 13,95 per stuk) weggeven. Wil je in aanmerking komen voor een van deze albums, stuur dan, voor 31 januari as., een email naar ladygadgets.blogo.nl@gmail.com
en zet in je email waarom jij kans moet maken op een gratis Albelli fotoalbum.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com