You are here: Home » Columns » Trendy en Nostalgie

Trendy en Nostalgie

geschreven door testman

Natuurlijk is iedere Kerstboom een uniek exemplaar. Een boom helemaal volgens de nieuwe trend of juist een boom vol nostalgie. Persoonlijk wil ik het graag beiden. Van alles wat. Sinds enkele jaren, vanaf het moment dat er kinderen in het spel zijn, heb ik de juiste combinatie gevonden. Een boom volgens de laatste trends, namelijk mooi wit, gecombineerd met nostalgie. Sinds een paar jaar hebben wij namelijk bij ons thuis een nieuwe traditie in het leven geroepen.

Onze kinderen, twee in totaal, mogen elk jaar een mooi Kerstbeeldje of een Kerstbal voor in de boom uitzoeken. Dat heeft nu al geresulteerd in een mooie verzameling voor in de boom. Elk voorzien van een klein kaartje met de naam en het jaartal. Het is leuk om te zien dat elk jaar de keuze weer anders is. Dit komt natuurlijk ook doordat ze steeds ouder worden. Het is de bedoeling dat als ze uit huis gaan, ze de ballen meenemen en daar hun eigen boom mee kunnen versieren. Tot die tijd kunnen we genieten van een mooie boom voorzien van veel nostalgie. Opgebouwd met de jaren. Juist door de boom een rustige basis te geven, op dit moment wit, komen de gekleurde ballen van de kinderen extra leuk uit.

Ons favoriete adres om de Kerstboom elk jaar weer wat mooier te maken is Eurofleur in Leusden. Hier vinden we altijd mooie, met de hand gemaakte beeldjes. Ik moet eerlijk zeggen dat het vaak niet bij de twee Kerstbeeldjes blijft….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com