You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Mannendingetje

Mannendingetje

geschreven door Constance

Onderstaand bericht is bestemd voor (echte) mannen, het gaat nl. over de verkiezing Mannenbrandstof Award 2008!
 
Op mannenbrandstof.nl kan je het hele jaar kunnen genieten van alles wat mannen écht bezig houdt. En nu is het tijd om de balans op te maken. Wat is het de meest geniale gadget van 2008? Beslis mee en stem op jouw nr. 1 voor de Mannenbrandstof Awards 2008!

Ik ben een echte vrouw (dus erg nieuwsgierig aangelegd) en ben eens op de Award-site gaan kijken. (Dit is echt een zgn. tieten, schieten, helicopters site, maw. mannelijk.) Maar op mannenbrandstof.nl staan wel een aantal leuke gadgets die ook voor ons, ladies, erg leuk zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com