You are here: Home » Gadgets » Tegelstickers

Tegelstickers

geschreven door Constance

De interieurstickerscollectie van Zuuz is wederom uitgebreid en dit keer met een van mijn favoriete designs, nl. Delfts Blauw!

Onder de naam Zuuz Simply Dutch zijn er 5 verschillende Hollandse motieven te koop die je kunt krijgen als schoolbordsticker en als tegelsticker. Heel leuk om je huis een Holland tintje te geven maar ook leuk om weg te geven aan vrienden en familie die in het buitenland wonen. De schoolbordstickers worden per 2 verkocht, een grote sticker van 34×34 cm. en een kleinere van 20×30 cm. De set met tegelstickers bestaat uit 9 ’tegeltjes’ incl. 3 Hollandse tegelhoekjes. Je kunt de stickers plakken op tegels vanaf 10×10 cm. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren (Delfts) blauw en zwart en ze zijn gemaakt van een statisch vinyl en kan je ze elke keer opnieuw gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com