You are here: Home » Audio & video » Hoofdtelefoon Sony MDR-EX33P

Hoofdtelefoon Sony MDR-EX33P

geschreven door Constance

Zoals ik al eerder schreef heb ik een Sony Walkman en een Sony hoofdtelefoon thuis gestuurd gekregen voor een uitgebreide test.
(Klik hier voor dat artikel.)

De Sony headset MDR-EX33P ziet er mooi uit en wordt inclusief 3 verschillende oordopjes geleverd. Hij is te koop in verschillende kleuren zoals lichtroze, lichtblauw, zilver en goud. Om te voorkomen dat het snoer in de war raakt zit er een schuifje op om het snoer aan te passen. En de hoofdtelefoon is ook lekker licht. Ik vond het geluid prima (ik heb de hoofdtelefoon aangesloten op de Sony Walkman NWZ-S639F) maar aangezien deze Walkman ook geleverd wordt met een hele hoofdtelefoon, was er voor mij wenig verschil in geluid. Maar als je toe bent aan een nieuwe (lichtgewicht) headset voor je MP-3 speler dan is het absoluut een aanrader.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com