You are here: Home » Gadget nieuws » Gadgetmagazine speciaal voor vrouwen!

Gadgetmagazine speciaal voor vrouwen!

geschreven door Constance

Eindelijk is ze er dan, een tijdschrift speciaal voor vrouwen die (net als ik) van gadgets houden.

Vanaf 20 november as. kan je bij de kiosk terecht voor Savvy Magazine,“Women’s Guide to Gadgets”! Er wordt aandacht besteed aan
oa. mobiele telefoons, digitale camera`s, mininotebooks, navigatiesystemen, en alle artikelen worden door en voor vrouwen geschreven. De producten worden uitgebreid getest waardoor je een goed beeld krijgt wat een gadget nu wel en niet kan. Vrouwen letten nl. veel meer op gebruiksgemak en design en veel minder op allerlei (vaak) nutteloze functie’s. En aangezien de meeste ‘vrouwengadgets’ nog steeds door mannen bedacht worden…. Op de website van Savvy kan je alvast een voorproefje krijgen van de inhoud van Savvy Magazine.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com