You are here: Home » Audio & video » Sony Headset

Sony Headset

geschreven door Constance

Zoals ik eergisteren al schreef, mag ik de allernieuwste (en ook de allerdunste) Sony Walkman gaan testen.

Niet alleen brengt Sony een nieuwe Walkman uit, maar ook 2 (verschillende) headsets, en ook deze ga ik uitgebreid testen. De Sony DR-BT160AS is er een uit de zgn. ‘Actief’ serie. Je kunt draadloos genieten van je muziek of bellen met je mobiel via Bluetooth. En de headset heeft geen kabels zodat je nergens last van hebt tijdens het sporten. De speciale nekband zorgt er voor dat ie goed op plaats blijft zitten. De 2e hoofdtelefoon, deSony MDR-EX33LP, heeft compacte en lichtgewicht oordopjes en is perfect voor in je MP-3 speler. De headset heeft een diepe bas en er zit ook een schuif op om te voorkomen dat je snoeren in de knoop raken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com