You are here: Home » Columns » Eerste Tigerwinkel in Nederland (Grrr)

Eerste Tigerwinkel in Nederland (Grrr)

geschreven door testman

In Arnhem is onlang een nieuwe winkel geopend. ‘Tiger’ genaamd. Ik kende deze formule nog niet, maar het blijkt een Deense formule te zijn die, naast vele winkels in eigen land, ook enkele winkels heeft in Zweden, IJsland, Engeland, Duistland en Spanje. In totaal 62. En nu dus ook in Nederland! Tiger heeft net even andere cadeau-, keuken-, speelgoed en kantoorartikelen voor weinig geld. Klinkt goed, toch?

Tiger staat voor een spannend en zeer breed assortiment dat uitnodigt tot snuffelen en ontdekken. Als je de website bezoekt en de artikelen ziet, snap je gelijk wat er bedoeld wordt. En het is inderdaad helemaal niet duur. Heerlijk! Ook merk je gelijk de Deense herkomst van de formule met Scandinavisch Design. Veel van de artikelen zijn eigen ontwerpen, daardoor heb je wel wat unieks. Een goed adresje dus voor een leuk cadeautje of hebbedingetjes voor jezelf. Ook Sinterklaas kan in deze winkel zijn hart ophalen en leuke cadeautjes scoren voor in de kinderschoentjes.

De eerste Tiger winkel kun je vinden in Arnhem op de Koningstraat 70. Als het even mee zit wordt in 2009 een tweede winkel geopend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com