You are here: Home » Beauty » Couperose

Couperose

geschreven door Constance

Ik ben gisteren voor een couperose behandeling geweest bij City Spa Beauté Elysée in Amersfoort. (Hier kom ik ook elke 6 weken om mijn voeten te laten verzorgen, zoals ik al eens een eerder artikel heb geschreven.)

Ik verzorg mijn huid zo goed mogelijk, en dat moet ook wel als je in een vliegtuig werkt want daar is de lucht kurkdroog) maar toch heb ik last van rimpels rond de ogen en couperose op de wangen. En die couperose stoorde me toch wel. City Spa Beauté Elysée biedt een Couperose Treatment aan en deze heb ik gisteren ondergaan. Met een heel dun, gouden!, naaldje krijgt het vaatje een  klein stroomstootje. Na de behandeling (ik vond het absoluut niet pijnlijk, maar het wordt soms door klanten wel als vervelend ervaren) heb je echt een ‘blos’ op je wangen maar dit is na ong. 1 week helemaal weg. Tevens moet je de plekjes goed blijven verzorgen met oa. Aloë Vera en mag je even geen intensieve sporten beoefenen, naar de sauna of onder de zonnebank. En natuurlijk is een dagcrème met een zonnefactor een must.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com