You are here: Home » Gadget test » Pink Ribbon telefoon

Pink Ribbon telefoon

geschreven door Constance

Aangezien oktober Pink Ribbon maand is, zijn er steeds meer speciale producten te koop met het bekende roze lintje.

Er zijn nu ook 2 speciale Pink Ribbon mobieltjes te koop. Je kunt via KPN, de Samsung M620 Violet (dit is een prepaid toestel) of de Samsung Soul Pink U900 (incl. een 2-jarig abonement) kopen
Ik heb beide toestellen opgestuurd gekregen om deze uitgebreid te testen. Ik heb zelf, sinds een jaar, ook een Samsung (de U600) telefoon, en ik vind dat Samsung echte ‘ladyphones’ maakt. Ik heb momenteel de Samsung Soul Pink U900 in gebruik voor de test en als je ‘gewend’ bent aan een Samsung telefoon dan hoef je de handleiding niet eens te lezen. Dit geldt ook voor de Samsung M620 Violet. Beide telefoons zijn roze, alleen is de Soul Pink U900 feller roze dan de M620 Violet, deze is meer lila. En om te laten zien dat het Pink Ribbon telefoons zijn, zit er bij de telefoons een speciaal telefoonsieraad en staat in het schermpje het bekende Pink Ribbon lintje afgebeeld. En van elke verkochte telefoon gaat Euro 10,- naar Stichting Pink Ribbon. Volgende week kunnen jullie over beide telefoons een uitgebreid testverslag lezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com