You are here: Home » Columns » Lijstjes aan de wand?

Lijstjes aan de wand?

geschreven door testman

Vindt u lijstjes aan de wand ook zo leuk? Allemaal verschillende fotolijstje, uiteraard wel passend bij elkaar….. (niet onbelangrijk), op een harmonieuze wijze over de wand verdeeld (pas op voor fout geplaatste boorgaten) en vooral niet scheefhangend!! Deze uitdaging is vaak van te voren al een reden om te besluiten het toch niet te doen. Niet getreurd. Eijffinger heeft samen met PIP Studio de oplossing! Namelijk wallpaper met fotolijstjes. Deze zijn allemaal op elkaar afgestemd, zijn mooi verdeeld over de muur en ze hangen recht. Het enige wat je nog moet doen is het behang op de muur plakken. Recht, wel te verstaan.

Trommel een handige oom of buurman op die het voor je doet en je hebt voor lange tijd een hele mooie wand met lijstjes. Tip: Voor de persoonlijke noot kun je een geliefd voorwerp of een mooie foto door middel van een mooie punaise binnen een fotolijstje prikken. Zo krijg je een persoonlijke unieke wand.

Naast dit behang heeft Studio PIP samen met Eijffinger nog andere behangprints op de markt gebracht. Echt een aanrader om even naar te kijken. Persoonlijk vind ik de twee vogeltjes ook zo geweldig.

Voor degene die nog niet bekend zijn met Studio PIP: Studio PIP heeft in korte tijd naam gevestigd met haar “Happy products for Happy People”. PIP introduceerde eerder een dekbed-, quilt- en sierkussencollectie, een ontbijtservies, een stationerycollectie, een wenskaartencollectie  en een tassencollectie. Alle producten zijn herkenbaar aan haar uitgewerkte en vaak gelaagde prints, het oog voor detail, de subtiele afwerking en een harmonieus kleurgebruik.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

lila 4 oktober 2009 - 19:22

hey zijn er ook sloffen van pip?

Reageer
lila 4 oktober 2009 - 19:22

hey zijn er ook sloffen van pip?

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com