You are here: Home » Columns » Op de woonbeurs gaat het leven

Op de woonbeurs gaat het leven

geschreven door testman

Wat is het toch heerlijk om weer over de woonbeurs te lopen en overal te neuzen. Bij de ene stand wat langer dan bij de andere, dat wel. Maar na een dagje woonbeurs kan je er weer een tijdje tegenaan. Genoeg gezien en beleeft. Alleen jammer dat ik op dit moment geen huis heb dat van boven tot aan beneden opnieuw ingericht moet worden. Het lijkt mij zo heerlijk om helemaal vanaf nul je huis kompleet opnieuw in te richten. Geen rekening hoeven houden met bestaande meubels en een leuk bedrag op mijn bankrekening waar ik het allemaal van kan betalen. Nou dan zou ik het wel weten….. Een dagje woonbeurs wordt dan helemaal een belevenis. Een wastafel van Marike staat dan niet meer op mijn verlanglijstje maar komt daadwerkelijk in mijn badkamer. Ook de tuin moet er dan aan geloven. De tuin bij het huis betrekken is de trend. Een opblaasbare Chesterfield bank van Blofield mag dan niet missen. Heerlijk in de tuin op mijn eigen bank, met een wijntje genieten van de stilte en de mooie omgeving. Mmmm….. Misschien moet ik toch maar gaan verhuizen. De mooie omgeving is nu de schutting van de buurman. Een mooi oud huis, met veel licht inval en een grote tuin met weids uitzicht staat op mijn verlanglijstje. Misschien dat het dit jaar samen met de wastafel van Marike dan toch daadwerkelijk staat te gebeuren? Kan ik eindelijk al mijn nieuwe interieurideeën in dat huis toepassen. De woonbeurs 2009 kan dan zeker weer op mij rekenen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com