You are here: Home » Events » Woonbeurs : gratis interieuradvies!

Woonbeurs : gratis interieuradvies!

geschreven door Constance

Zoals al eerder op wonen.blogo werd gemeld start volgende week dinsdag de woonbeurs  in Amsterdam. Het wordt weer een mooie, gezellige, informatieve en inspirerende beurs. Zeker als je met je interieur bezig bent of geïnteresseerd bent in alles wat met wonen te maken heeft, is mijn advies…ga kijken! Op de beurs wordt door veel van mijn collega´s van het InterieurTipgever netwerk woonadvies gegeven. Maar wees er snel bij…

….want veel mensen willen graag interieuradvies, en de dag zit snel volgeboekt. Je kunt ook op de stand van Heuga en Ariadne at Home terecht. Mijn collega´s zitten daar voor een half uur inspiratie, tips en advies. Wees er wel snel bij! Dus voordat je gaat rondsnuffelen eerst rennen naar de bovengenoemde stands. Neem een plattegrond en foto´s mee. Schrijf de vragen die je hebt zoveel mogelijk op, dan kunnen we veel in een half uur doen.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com