You are here: Home » Gadgets » Laptopkast

Laptopkast

geschreven door Constance

Manlief is absoluut geen fan van Ikea (vanwege de onduidelijke gebruiksaanwijzingen en het feit dat je bijna altijd een schroefje te kort komt), maar ik kom er graag. En wij hebben dus ook behoorlijk wat Ikea artikelen in huis staan. (En allemaal door mij in elkaar gezet.)

Nu is de nieuwe Ikea catalogus uitgekomen en ik kwam daar een erg leuk en handig kastje tegen, speciaal voor de laptop! In de PS collectie is, in 2 kleuren verkrijgbaar, een muurkastje te koop waarbij er ruimte is om je laptop in op te bergen (je kunt het deurtje ook op slot doen) en als je het kastje opent heb je gelijk een werkplek. Want het deurtje fungeert ook als werkblad. Er is verder ruimte voor snoeren, modem, router en andere spullen. Een elastische band houdt je laptop op zijn plaats. Ik vond het echt een super gadget, en vroeg me af: “waarom is hier niet eerder iemand op gekomen?

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Caroline 24 oktober 2016 - 15:05

Leuk kastje. Waar kan ik hem bestellen?

Reageer
Constance 24 oktober 2016 - 15:53

Gewoon bij IKEA, succes

Reageer
Constance 24 oktober 2016 - 15:53

Bij IKEA, succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com