You are here: Home » Gadget nieuws » Vibrator College Day

Vibrator College Day

geschreven door Constance

Het is alweer 20 jaar geleden dat het vrouwvriendelijke (postorder) winkel Mail & Female haar deuren opende.

Daarom staan de aankomende weken allerlei leuke en ludieke actie’s gepland en 1 hiervan vindt as. donderdag (28 augustus) plaats. Dit is de Vibrator College Day. Waarschijnlijk heb je al een vibrator in je nachtkastje liggen (of misschien ook nog niet) en wil je weer eens een nieuwe? Of wil je hem een verrassen met een vibrator? Ga dan donderdag even langs bij de Mail & Female winkel in Amsterdam en maak een keuze uit de verschillende soorten, maten, materialen en vormen. Ik ben uitgenodigd door Mail & Female voor een uitgebreide kennismaking en test, dus daarvan lezen jullie binnenkort het resultaat. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com