You are here: Home » Columns » Verkoopstyling

Verkoopstyling

geschreven door Constance

Verkoopstyling, omdat er geen tweede kans is voor een eerste indruk.
Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning volgens een speciale techniek en een deskundige manier van ‘kijken’ naar uw woning.                          

Iedere woning heeft zijn eigen karakteristieken, opvallende en mooie punten, maar ook zijn minder fraaie punten. Door het benadrukken van al het goede wat een huis in zich heeft maak je kijkers enthousiast en geïnteresseerd. Een op de juiste manier gepresenteerde woning zal opvallen tussen de andere te koop staande woningen en zal eerder verkocht worden.
                                                                                       Waarom de verkoopstyliste inschakelen als bewoners dit zelf kunnen doen ?

De ervaring leert dat iedereen te maken heeft met interieurblindheid in zijn eigen huis. Je bent gewend geraakt aan het meubelstuk waar je om heen moet lopen, en allerlei persoonlijke spulletjes her en der verspreid in het interieur storen je niet. De verkoopstyliste die bij u binnenkomt kijkt kritisch rond in en om uw huis, en kijkt als het ware door de ogen van een potentiële koper.

Met een objectieve frisse blik van de verkoopstyliste, en door styling tips en adviezen worden huizen daadwerkelijk sneller verkocht. Het gaat erom dat kijkers door uw inrichting heen kunnen kijken en zich er hun eigen inrichting in kunnen voorstellen. Hoe makkelijker dat gaat hoe beter de verkoop verloopt.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Angelique Hertgers 3 september 2008 - 22:20

Verkoop styling in Gelderland, neem contact op met Angelique Hertgers voor vrijblijvende informatie.

http://www.Jenmverkoopstyling.nl

Reageer
Angelique Hertgers 3 september 2008 - 22:20

Verkoop styling in Gelderland, neem contact op met Angelique Hertgers voor vrijblijvende informatie.

http://www.Jenmverkoopstyling.nl

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com