You are here: Home » Architectuur » Van gevel naar balkon

Van gevel naar balkon

geschreven door Constance

Voor degene die graag een balkon wenst, kan het Bloomframe® balkon wellicht een oplossing bieden. Een innovatief raamkozijn dat getransformeerd kan worden naar een balkon! Door het openen van het kozijn ontstaat de mogelijkheid door de gevel naar buiten te lopen en te genieten van een comfortabel balkon. Door één druk op de knop wordt licht, lucht en ruimte toegevoegd aan je appartement.

Het Bloomframe® balkon is een innovatief gevelelement dat getransformeerd kan worden naar een balkon. Een ideale oplossing voor bewoners van nieuwbouwappartementen in grote steden die het steeds vaker moeten stellen zonder balkon. Dit terwijl kopers of huurders deze voorziening wel massaal willen.

Het dynamische Bloomframe® balkon is in één beweging met één aandrijving automatisch te bedienen. Met één druk op de knop kan men beschikken over een buitenruimte van enkele vierkante meters.

Het Bloomframe® balkon, ontworpen door Hofman Dujardin Architecten en geproduceerd door Hurks geveltechniek, heeft de red dot design award 2008 gewonnen in de categorie productontwerp. Bij leverancier Hurks is het Bloomframe® balkon vanaf juli/augustus te verkrijgen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com