You are here: Home » Gadgets » Muurstickers

Muurstickers

geschreven door Constance

Je ziet steeds vaker stickers voor op de muur, voor in de woonkamer of slaapkamer maar er zijn nu muurstickers ook voor in de keuken en de badkamer.

Zo heeft Muurstickerwinkel.nl een hele leuke collectie, van het Franse merk Nouvelle Image, om de keuken en de badkamer op te fleuren. Wat dacht je bijv. van kruiden, mooie rode pepers, fruit, een theepot, bestek of blikjes & flessen om die saaie keukenkastjes of keukenwand op te fleuren of om je badkamerkastjes te beplakken met vissen, zeepbellen, dolfijnen of bloemen. Wat ik zelf ook echt erg leuk vind zijn de verschillende fotolijstjes voor op de muur, ideaal voor in de gang of overloop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com