You are here: Home » Design meubels » Badkamer uitproberen?

Badkamer uitproberen?

geschreven door Constance

Plannen voor een nieuwe badkamer ?                                         Er gaat niets boven een persoonlijke ervaring. Vooral als je geïnteresseerd bent in wellness producten. Beleef de diverse functies van whirlpools en stoomcabines tijdens een bezoek aan de wellness-lounge van Villeroy & Boch in Mettlach (Duitsland) of in het Experience Centre te Utrecht. Misschien een leuke tip voor in de vakantie!                                                                                  
Je bent uitgenodigd  om een persoonlijke ervaring op te komen doen in de wellness-lounge. Hier kun je – zonder kosten en geheel vrijblijvend – het ontspannende effect van de wellness producten uitproberen en de diverse functies testen.

Alles wat je nodig hebt voor deze ervaring, is aanwezig. Neem ongeveer 2 uur de tijd en geniet van het wellness programma. Maak van te voren wel een afspraak!

U kunt deze wellness-lounge niet alleen in het Villeroy & Boch-informatiecentrum in Mettlach, maar ook virtueel en heel comfortabel bij u thuis bezoeken. De rode punten geven de cameraposities aan.

Behalve de stoomdouches STEAM TOWER en STEAM IN vindt u hier de baden AVEO als Whisper airpool, OBERON als Whisper combipool met aromatherapie en het bad PARANA als Ultimate Fitness combipool. Daarnaast kunt u genieten van de stoomcabine STEAM CUBE basic, of van de verrassende oplossing voor individuele wellness: het SQUARO bad met de innovatieve Invisible Jets . De jets blijven elegant verborgen totdat het Ultimate Fitness systeem start. De Invisible Jets zijn onderscheiden met de innovatieprijs Architectuur en Techniek 2007.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com