You are here: Home » Design meubels » Loungen op designmeubels

Loungen op designmeubels

geschreven door Constance

Met de designzithoek Cosy van Applebee is het relaxen, genieten, fun, en het maximale uit het leven halen. Zet enkele elementen aan elkaar en je hebt je eigen private, intieme, knusse tuinkamer. Ideaal voor in de grote tuin, aan het zwembad of op het dakterras. Helaas is mijn achtertuin voor deze zithoek te klein, maar ik kan er nog over nadenken deze zithoek langs de erfscheiding te zetten in plaats van een schutting.

De hoog opstaande rugleuningen van zithoek Cosy zorgen er voor dat je geen last hebt van de harde wind en optimaal kan genieten van de zon zeker in het vroege voorjaar en late najaar. Dit ontwerp is gebaseerd op de authentieke rieten strandstoelen. Toch is dit ontwerp veel stoerder en met net iets meer detail aan de iets bollopende rugleuning.                                                                               
De uit kunststof choco gevlochten stoel of bank met hoge rugleuning en breed zitvlak maakt onderdeel uit van de modulaire Cosy lijn. Door de lage zit en comfortabele bijgeleverde Bee-Wett kussens kunt U heerlijk loungen. Bee-Wett is een all weather kussen dat gedurende het gehele seizoen buiten gelaten kan worden.                                                                                        
Applebee is een familiebedrijf dat ooit begonnen is met binnenmeubelen. Vanuit de horeca ontstond destijds de vraag naar solide en weersbestendige buitenmeubelen. Applebee heeft door eigen onderzoek en ontwikkeling vezels ontwikkeld die iedere weersinvloed aankunnen. Applebee wordt inmiddels wereldwijd verkocht. Alle buitenmeubelen worden ontworpen door designer Sako Wijma. Buiten een prachtig design blijft het motto: eerst de mens, dan het meubel.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com