You are here: Home » In & om het huis » Tuinkamer (1)

Tuinkamer (1)

geschreven door Constance

Momenteel ben ik erg druk met mijn tuintjes. Afgelopen najaar heeft mijn voortuin een metamorfose gekregen, en op dit moment is mijn achtertuin aan het veranderen in een tuinkamer.

De tuinkamer is een echte trend. De grens tussen binnen en buiten wordt steeds vager. Profiteer volop van het heerlijke ochtendzonnetje en geniet comfortabel van de avondrust in je tuin. Zie de tuinkamer als een verlengstuk van je woning en gebruik de glaswand als een spiegel !!

Om extra ruimte te scheppen is het effect het mooist als in de tuinkamer de meubels in spiegelbeeld staan ten opzichte van de meubelopstelling in de woonkamer. De woonkamer lijkt optisch nu twee keer zo groot.

Interieur en exterieur kun je helemaal op elkaar afstemmen. Laat de tegel- of plankenvloer helemaal doorlopen naar buiten voor een optimaal effect. We willen binnenshuis immers de zomerse sfeer van buiten, en buiten op het terras de gezellige sfeer van de woonkamer nabootsen.                                         

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com