You are here: Home » Design meubels » Buitenbal voor tuin en terras

Buitenbal voor tuin en terras

geschreven door Constance

Lekker relaxen in de tuin op een zacht, comfortabel en waterafstotend tuinmeubel. De buitenbal van Oolaalaa is winnaar van de KEK Trend Award 2007 voor het beste nieuwe product! De buitenbal in de kleur antraciet  is in twee maten leverbaar, doorsnede van 80 en 100 cm. Het ergonomisch verantwoorde ontwerp zorgt ook voor comfort en ondersteuning van het hele lichaam. Het frameloze binnenwerk herstelt zich na gebruik tot haar oorspronkelijke ronde vorm. Daardoor is de bal steeds eenvoudig naar iedere gewenste plek te rollen.

Alle buitenballen zijn op bestelling leverbaar. Houdt rekening met een langere levertijd!                                                            Een deel van de winst van Oolaalaa gaat naar Child at Venture. De Oolaalaa foundation ondersteunt hiermee Child at Venture om jonge ondernemers in ontwikkelingslanden zelf een bedrijf op te laten zetten. Elke verkochte zitbal levert dus direct een bijdrage aan een project.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

annabelle 2 december 2008 - 23:40

Super leuke bolzeteltjes!

Reageer
annabelle 2 december 2008 - 23:40

Super leuke bolzeteltjes!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com