You are here: Home » In & om het huis » Bowisse tuinmeubilair

Bowisse tuinmeubilair

geschreven door testman

Deze tijd van het jaar is bij uitstek geschikt om weer eens na te denken wat voor nieuwe dingen er in de tuin kunnen gaan gebeuren. In mij familie en vriendenkring zijn veel mensen met allerlei woonzaken bezig. Heel handig voor mij, want ik hoor de leukste adresjes die ik weer met jullie kan delen. Zo ook de tuinmeubelen van BowisseZelf noemen ze hun meubelen van een vriendelijk design. Ik val voor de eenvoudige en robuuste vormgeving. landelijk zonder outbollig te zijn. Stoere meubelen die tegen een stootje kunnen. Bowisse ontwerpt zelfs poolhouses. Wel jammer dat ik geen zwembad heb, want de stijl spreekt mij wel aan. Je kunt ook via het interne bestellen. Maar leuker is om eens op zaterdag langs te gaan om zelf de sfeer te proeven.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Sferato 23 juni 2010 - 08:58

Sferato is de online shop om je teak of inox tuinset te kopen! Leuke site, professioneel, design en scherpe prijzen!

Reageer
Sferato 23 juni 2010 - 08:58

Sferato is de online shop om je teak of inox tuinset te kopen! Leuke site, professioneel, design en scherpe prijzen!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com