You are here: Home » In & om het huis » Boretti buitenkeuken

Boretti buitenkeuken

geschreven door testman

Vandaag was de zon eindelijk weer eens te zien. Ik krijg dan gelijk zin om in de tuin aan de slag te gaan. Als ik op de site van Boretti kijk kom ik al helemaal in de mood. Heerlijk in de tuin met vrienden. Wijntje erbij en lekker eten. De nieuwste buitenkeukens zijn tegenwoordig met de mooiste snufjes uitgerust. De Da Vinci is het allernieuwste model. Hier kom je de zomer wel mee door. Hij heeft drie krachtige branders aangevuld met een infrarood brander in de achterwand en een wokbrander. Deze is niet alleen handig voor het wokken van onder anderen groenten maar ook voor het warmhouden van sauzen. Omdat het hier in Nederland niet altjd geweldig weer is, wordt er een hoes bijgeleverd. Laat de zomer maar komen!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com