You are here: Home » Gadgets » Electrische tandenborstel

Electrische tandenborstel

geschreven door Constance

Zoals ik vorige week al schreef (klik hier voor dat artikel) hebben wij, man & ik, het allernieuwste model van Braun Oral-B getest. (Braun heeft mij het model toegestuurd voor dez test, maar ik word niet door Braun betaald.)

De Oral-B Proffessional Care is verschillende uitvoeringen te koop en wij hebben de 9900 Triumph met SmartGuide gekregen, dit is het meest complete model. Op de SmartGuide kan je zien of je te hard poetst, welk poetsprogramma je gebruikt (normaal, zacht, massage of polijsten) en wanneer je moet wisselen van mondgedeelte incl. timer. Ook wordt bij gehouden wanneer je van borsteltje moet wisselen (om de 3 maanden). Ik moet zeggen dat ik na de 1e keer poetsen al helemaal ‘om’ was, omdat je echt een ‘fris’ gevoel hebt, na 2 minuten poetsen. De 9900 Triumph wordt geleverd met 2 verschillende borstels, de FlossAction borstel compleet met MicroPulse haren zodat je diep tussen de tanden en het tandvlees kan reinigen, en de ProBright borstel waarmee oppervlaktevlekken voorzichtig verwijderd worden zodat je tanden witter worden. Ik wissel beide borstels regelmatig af en gebruik af en toe ook de massagefunctie. Wij zijn enthousiast, alleen niet over de prijs. Het is best een hele investering maar deze is het wel waard! Manlief en ik vinden nl. dat je veel bewuster gaat poetsen: echt min. 2 minuten per keer (dat komt door de timer op de SmartGuide), je poetst nooit te hard (en dat kan wel met een ‘gewone’ tandenborstel) en dat kan een besparing opleveren op je tandartsrekening. De SmartGuide zorgt ervoor dat tanden poetsen leuk wordt. Mocht je deze tandenborstel willen kopen, kijk dan even bij de diverse prijsvergelijkingssites, want dat kan je behoorlijk veel geld schelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com