You are here: Home » In & om het huis » Living Doors

Living Doors

geschreven door testman

De meeste woningen van na 1960 hebben bijna allemaal dezelfde soort binnendeuren. Gladde kleurloze grijze deuren. Je geeft je woning een rijke uitstraling door de binnendeuren te vervangen door paneeldeuren.

Binnendeuren van Living Doors zijn door de strakke en eigentijdse vormgeving toe te passen in iedere woonstijl. Je kunt ze met en zonder glas krijgen en in uiteenlopende maten tot een hoogte van 231,5 cm. Waar je niet eens extra voor betaald. Standaard worden de deuren al geleverd in een witte grondverf en is er al een slotgatboring gemaakt waardoor je de binnendeur gemakkelijk zelf kunt afwerken.

Bij deur online kun je heel simpel binnendeuren van Living Doors uitzoeken en bestellen. Belangrijk is wel bij een opdekdeur om aan te geven of deze links- of rechtsdraaiend is. Er wil nog wel eens verwarring ontstaan of een deur linksdraaiend of rechtsdraaiend is, want wat voor de één links is, kan voor de ander rechts zijn.

Kijk naar de deur vanaf de zijde waar de scharnieren zich bevinden: de deur draait dan altijd naar je toe. Zitten de scharnieren links, dan spreken we van een linksdraaiende deur;
zitten ze rechts, dan hebben we te maken met een rechtsdraaiende deur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com