You are here: Home » In & om het huis » Frisse Frituurpan

Frisse Frituurpan

geschreven door testman

Zelf ben ik een behoorlijke poetser in huis, want ik hou nu eenmaal van een net en opgeruimd huis. Ik kijk dan ook graag naar het programma  “Hoe schoon is jouw huis” van de poetsdiva’s Marja en Liny, de moeder en dochter die de meest smerige huishoudens omtoveren tot een blinkend en opgeruimd geheel.

Vaak zit ik ook echt met verbazing te kijken hoe vies sommige huizen van binnen kunnen zijn. Ik vraag me dan echt af hoe mensen zo kunnen leven en hoe het zover heeft kunnen komen. Meestal zit er wel een heel (levens)verhaal achter, maar toch..

De meest vreselijke huizen van binnen zijn vaak de studentenhuizen. Studenten die de meest interessante studies volgen, maar nog geen wc kunnen schoonmaken. Ongelooflijk. Mochten mijn kinderen ooit gaan studeren, verbied ik ze echt om in zo’n studentenhuis te wonen. Maar goed, dat is van later zorg. En natuurlijk zijn er vast ook heel nette studentenhuizen, of niet?

De poetsdiva’s Marja en Liny geven in hun programma vaak heel handige tips om bepaalde dingen in je huis makkelijk en simpel schoon te maken en te houden. Daarom leek het mij wel leuk om op deze site ook dit soort tips te verzamelen. Hier alvast eentje;

Frisse Frituurpan
De frituurpan schoonmaken is een klusje dat vaak wordt uitgesteld, omdat het zo vervelend is. Maar het kan ook makkelijk! Laat het vet weglopen uit de pan en vul deze met water. Laat de pan opwarmen tot een temperatuur van 110 graden. Voeg vervolgens een tabletje voor de vaatwasser toe en laat dit enige tijd staan. De pan daarna goed naspoelen en schoon zonder te schrobben!

Heb je ook tips voor onze rubriek “schoonmaaktips”, laat het ons weten!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com