You are here: Home » Huis & Tuin » Vaderdagcadeautip; Regenton & regenpijpklimrek

Vaderdagcadeautip; Regenton & regenpijpklimrek

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een cadeau voor de tuinierende vader, vriend of echtgenoot die milieubewust bezig wil zijn? 

Naturegardening heeft 2 handige regenpijpaccessoires; nl. een plantenklimrek dat je om je regenpijp plaatst en een ‘slimline’ regenton.

Het metalen klimrek (gemaakt van verzinkt staal, of groen of grijs geplastificeerd staal) is een halve cirkel dat je om je regenpijp vast maakt. Hierdoor kan je een klimplant een extra steuntje geven, en je ziet ook die saaie (of lelijke) regenpijp niet meer.

???????

De Slimline regenton (in antraciet of donkergroen) is, zoals de naam als zegt, een slank model regenton en heeft toch nog een inhoud van 100 liter. En past daardoor zelfs op een balkon of klein terras. En je kan het regenwater gemakkelijk hergebruiken, doordat er een tapkraantje aan de voorkant zit.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com